Diari Més

Societat

Inaugurada la primera Botiga Amiga de Reus

L’establiment, situat a l’Avinguda Prat de la Riba, pretén crear llocs de treball per persones en risc d’exclusió social alhora que donar una segona vida a les peces de roba

El nou establiment Botiga Amiga situat a Reus.

Inaugurada la primera Botiga Amiga de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus ja compta amb una Botiga Amiga, la segona al Camp de Tarragona després de la primera obertura a la capital de província ja fa quatre anys. Aquest espai situat al número 22 de l’Avinguda Prat de la Riba es va inaugurar la tarda d’ahir dimecres 26 d’abril amb la presència del regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, i la regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, a més d’entitats i empreses del territori.

Botiga Amiga, impulsada per Formació i Treball, Fundació Amiga, és una xarxa d’establiments comercials que afavoreix la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social. L’obertura de l’establiment a Reus ha permès la contractació de dues persones. Alhora també treballa per la reutilització i reciclatge de roba. La botiga es basa en un model d’economia circular: es recuperen i reutilitzen roba, sabates i complements de primera i segona mà que ja no tenen vigència al circuit comercial. D’aquesta manera, les persones que hi compren col·laboren en un projecte social i mediambiental.

Tant Rubio com Caelles van destacar el valor afegit que projectes com Botiga Amiga aporta al municipi de Reus des del punt de vista social, comercial i mediambiental. «És un orgull que Reus compti amb projectes fets amb cor com aquest i que aportin un valor especial a la ciutat», va afirmar la regidora.

Imatge de la inauguració de Botiga Amiga a Reus.

Inaugurada la primera Botiga Amiga de ReusCedida

El regidor

Inaugurada la primera Botiga Amiga de ReusCedida

tracking