Diari Més

El Des-Tapa de la Canonja lliura els premis a les millors tapes

'Festa Mediterrània', del Bar la Nova Amistat, ha guanyat el premi a la millor tapa; 'Calcotada com a casa', de l'establiment Com a Casa, el premi a la tapa més creativa

Imatge de l'acte de lliurament dels premis Des-Tapa.

El Des-Tapa la Canonja lliura els premis a les millors tapesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Castell de Masricart va acollir, ahir dilluns, els premis de la quarta edició de Des-tapa, la ruta de tapes de la canonja. L’acte va comptar amb la presència del regidor de l’àrea de Promoció econòmica, Francesc Roca, i dels representants dels establiments participants. Les tapa guardonada amb el premi a millor tapa ha estat la Festa Mediterrània, del Bar la Nova Amistat, mentre que la tapa la Calçotada Com a casa, de l’establiment Com a Casa, ha aconseguit el guardó a la tapa més creativa.

L’Ajuntament de la Canonja va fer entrega del reconeixement a la tapa més votada amb un sopar per a dues persones amb nit i esmorzar inclòs a l’Hotel La Boella. El segon premi el va entregar la gestora de cash&carry de Komkal, Montse Florensa, amb un val per valor de 300 € per gastar en els establiments Komkal.

En l’acte també es van celebrar els sortejos per fer entrega dels 10 premis entre els participants que van fer la ruta completa i van presentar la butlleta segellada pels 9 establiments adherits. Els premis consisteixen en una nit per a dues persones a l’Hotel La Boella (amb sopar, dormir i esmorzar) i 9 sopars o dinars, a escollir, per a dues persones oferts pels establiments adherits a l’esdeveniment gastronòmic.

tracking