Diari Més

Els germans Tieles donen material bibliogràfic al Patronat de Música de Vila-seca

La donació consta de llibres enciclopèdies, partitures, CD’s i discos que contribuiran a la formació musical dels alumnes del Conservatori

Imatge de l'acte de recepció dels germans Tieles.

Els germans Tieles donen material bibliogràfic al Patronat de Música de Vila-secaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els germans Cecilio i Evelio Tieles, grans músics i rellevants figures de la interpretació concertística i de la pedagogia, han donat material bibliogràfic de la seva carrera docent i artística al fons del Patronat Municipal de Música de Vila-seca. La donació consta de llibres enciclopèdies, partitures, CD’s i discos que contribuiran a la formació musical dels alumnes del Conservatori del municipi.

L’Alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, va rebre dimarts a la tarda als germans Tieles. En la recepció també hi van assistir el president del Patronat Municipal de Música, Josep Maria Pujals; la vicepresidenta del Patronat, Cristina Campallo i el director del Conservatori, Josep Solórzano.

L'any 1985, els germans Tieles van establir la seva residència professional a Vila-seca provinents de la seva Cuba natal. Des d'aquells dies la seva relació amb el territori ha estat molt intensa, destacant la seva fructífera i brillant tasca educativa i artística duta a terme al Conservatori Professional de Música de Vila-seca.

tracking