Diari Més

Societat

Les dones de La Pobla gaudeixen de la seva setmana

El tradicional Sopar de Dones en la seva desena edició va reunir fins a 280 pobletanes

Imatge del Sopar de la Dona d'aquest any.

Les dones de La Pobla gaudeixen de la seva setmanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des del passat 5 de març, quan va tenir lloc la trobada sardanista organitzada per l’Associació de Dones Mare de Déu del Lledó, fins diumenge, quan la popular i televisiva Lloll Bertran va arrencar una càlida ovació del nombrós públic assistent al seu espectacle 'Les dones de la Lloll', els habitants de La Pobla han viscut immersos en la celebració de la Setmana de la Dona.

Malgrat el nom, aquesta setmana ha estat destinada al lleure de dones i d’homes, ja que pràcticament totes les activitats programades sota el paraigües de la Setmana de la Dona van estar obertes també a la participació masculina. L’única excepció va ser el tradicional Sopar de Dones, que en la seva desena edició va reunir fins a 280 pobletanes, per gaudir d’una nit molt especial i exclusivament dedicada a la seva diversió. Abans, dones i homes de La Pobla van compartir espai al taller de cuina celebrat el 6 de març i impartit per Magda Batista Aixalà, cuinera del restaurant Barhaus, qui va mostrar els secrets per elaborar diverses delícies culinàries.

Dos dies després, el protagonisme va ser per al taller de balls llatins. Una cinquantena de persones van compartir ritme i diversió al Pavelló municipal mentre que, el passat divendres, la diversió va tornar a fer acte de presència gràcies al taller de risoteràpia. Aquesta activitat, celebrada també en l’edició de la Setmana de la Dona de l’any passat, s’ha consolidat a La Pobla fins al punt que l’elevat nombre d’inscripcions registrades va obligar l’organització a oferir dues sessions d’aquesta activitat que fa de les rialles la millor teràpia per combatre l’estrès.

Així, amb el somriure a la cara i la millor predisposició, les dones pobletanes van afrontar el seu dia gran amb la celebració del Sopar de Dones, una trobada que va comptar amb animació en directe i que es va allargar fins ben entrada la matinada.

Amb tot, les dones pobletanes van matinar diumenge per assistir a la doble masterclass d’aquagym i d’aquazumba, en una jornada de marcat caràcter esportiu en què també va destacar les tradicionals portes obertes de les instal·lacions esportives municipals.

Tot plegat es va veure completat amb l’espectacle teatral 'Les dones de la Lloll', que va combinarmúsica i humor. Durant l’acte, a més, es va procedir a la lectura del Manifest de la Dona, pronunciat per la que va ser la primera dona regidora de l’actual etapa democràtica, Josefina Querol Fortuny, que va ser regidora entre els anys 1991 i 1995, i que també va comptar amb unes paraules de l’alcalde de La Pobla, Joan Maria Sardà.

tracking