Diari Més

Vida social

L'Escola de Creixell tria els alumnes que participaran a la semifinal del Certamen de Lectura

Els guanyadors han estat Ainhoa Freginals i Sandra Julián

Alumnes que han participat al Certamen, els finalistes i els guanyadors amb els membres del jurat.

L'Escola de Creixell ja ha triat els alumnes que participaran a la semifinal del Certamen de Lectura en Veu AltaAjuntament de Creixell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres 10 de març ha tingut lloc, a l’Escola Les Eres de Creixell, la fase prèvia classificatòria del Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. Així doncs, s’han triat els representants de 3r i 4t de primària, que corresponen al del cicle mitjà, i els de 5è i 6è, del cicle superior. La fase classificatòria de quarts de final es farà a Tarragona i, posteriorment, la final a Barcelona.

El Certamen és un concurs literari organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana en col·laboració amb el Departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu principal està orientat a dominar les destreses per a una lectura expressiva correcta dels alumnes i per a una bona comprensió del que es llegeix a partir d'unes lectures concretes per a cada una de les cinc categories.

El jurat qualificador ha estat integrat per Antònia Royo, directora de l'escola Les Eres de Creixell; Maribel Pérez, coordinadora de la Biblioteca Municipal de Creixell; Fina Gené, coordinadora de la biblioteca de l'escola i tutora; Joan Chavarria, Assessor de llengua del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; i Francesc Cuenca, poeta, rapsoda i escriptor creixellenc.

A la categoria del cicle mitjà, el finalista ha estat Kilian Felipe i la guanyadora Ainhoa Freginals. Al cicle superior, Kimberly Reyes ha ocupat el lloc de finalista i Sandra Julián la guanyadora. Tots ells han rebut un diploma de part dels membres del jurat.

tracking