Diari Més

Esports

Reconeixement als esportistes de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Gala de l'esport

Imatge de família de tots els guardonats durant l'acte.

Reconeixement als esportistes de Vandellòs i l'Hospitalet de l'InfantCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va fer un reconeixement als esportistes i entitats del municipi a través d’una gala de l’esport que va realitzar el passat divendres dia 1 de juliola les 8 del vespre al teatre auditori del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant.

Durant el transcurs de l’acte es va reconèixer la tasca d’un bon nombre d’entitats i esportistes en les disciplines del futbol, com el Futbol Base l’Hospitalet de l’Infant i el Club de Futbol Sala Vandellòs, el Club de gimnàstica rítmica i aeroritmik de l’Hospitalet de l’Infant, el Club karate, el club de patinatge de, el grup de bitlles del Foment Cultural, el club d’escacs, el Club Centre Excursionista Serres del Mestral, el Club Nàutic l’Hospitalet-Vandellòs i els equips de futbol sala, d’handbol, natació, tennis i pàdel de l’Àrea d’Esports. Tots ells van rebre un petit record pels èxits aconseguits durant aquesta temporada.

L’acte de reconeixement va anar dirigit pels conductors del programa d’esports El segon pal, de Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, Silvia Roman, David Martínez i Raul Leal.

tracking