Diari Més

Una alumna de l'escola Sagrat Cor, guanyadora del concurs del Dia Mundial de l'Aigua

Es van lliurar els premis del Concurs de Dibuix Infantil convocat per Aigües de Tomoví, en el que també han resultat finalistes 7 nens de la vila vendrellenca

Els nens i nens que van quedar finalistes amb la guanyadora al centre.

Una alumna de l'escola Sagrat Cor, guanyadora del concurs del Dia Mundial de l'AiguaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carlota Montero, del Col·legi Sagrat Cor del Vendrell, ha resultat guanyadora del certamen convocat per aigües de tomoví amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua. A més, Mario Romero de l'escola Àngels Garriga, Júlia Ortiz del Pau Casals, Ariadna Rabasa i Alan Molina del Marta Mata i Carolina Kaste, Mar Torrecilla i Dídac Guerrera, del Sagrat Cor, han resultat finalistes i tots ells han rebut els seu premis. La nena guanyadora ha rebut una Tablet Samsung 7” i cadascun dels nens finalistes una càmera de fotos aquàtica.

La regidora d'Aigües, Camil·la Barnadas, els va lliurar els premis el passat 17 de juny a la Sala de Plens i va destacaraquesta iniciativa, per «la seva capacitat de conscienciar entre els més joves hàbits responsables pel que fa a l'aigua, tant pel que fa al seu consum, com a la seva devolució al mitjà natural, a través dels processos de depuració».L'acte va comptar amb la presència del responsable del Servei Municipal d’Aigües, Sergi Martí.

tracking