Diari Més

Homenatge

Homenatge institucional a l'àvia centenària de Roquetes, Ramira Querol

Homenatge institucional a l'àvia centenària de Roquetes, Ramira Querol

Homenatge institucional a l'àvia centenària de Roquetes, Ramira QuerolDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, la directora territorial de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat, Rosanna Fatsini, i la regidora de Qualitat de vida de l'Ajuntament de Roquetes, Maribel Belmonte, han homenatjat aquestdivendres almigdia Ramira Querol Garcés, veïna d'aquest municipi, amb motiu de la celebració del seu centenari.

Ramira Querol va néixer a Roquetes el 8 de febrer de 1916, té una filla, un nét i dos besnéts, i viu al seu domicili amb la seva família.

Daniel Andreu li ha lliurat una placa commemorativa de reconeixement en nom del Consell Comarcal del Baix Ebre, mentre que Rosanna Fatsini li ha fet entrega de la Medalla Centenària de la Generalitat i Maribel Belmonte li ha donat un ram de flors. A l'acte també hi ha assistit l'assistenta social del Consell Comarcal a Roquetes, Montse Grau, i la família de l'homenatjada.

Ramira Querol, que gaudeix d'un bon estat de salut, va treballar de jove a la consergeria de les escoles de Roquetes, activitat que va compaginar amb feines al camp.

tracking