Diari Més

Vida Social

Reus, «Ciutat solidària amb l'Alzheimer»

S’uneix a les 24 corporacions catalanes que ja s’han declarat «Ciutat solidària amb l’Alzheimer»

Reus, «Ciutat solidària amb l'Alzheimer»

Reus, «Ciutat solidària amb l'Alzheimer»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, ha rebut aquest divendres 13 de maig de mans de M. Teresa Besora, presidenta de l’Associació Alzheimer de Reus i Baix Camp, entitat que gestiona el centre diürn especialitzat en alzheimer, el certificat que acredita Reus com a «Ciutat solidària amb l’Alzheimer». En el mateix acte, la presidenta de la Confederació Espanyola d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres Demències (CEAFA), Cheles Cantabrana, ha lliurat a l’entitat reusenca l’acreditació que reconeix a l’associació com a entitat especialitzada en «Cures a demències sense subjeccions».

L’acreditació de «Ciutat solidària amb l’Alzheimer» forma part de la campanya de CEAFA «Solidaris amb l’Alzheimer», que té com a objectiu generar un entramat social vinculat amb aquesta malaltia, per tal de reivindicar una política estatal de consens necessària per fer-li front. La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, també ha participat a l'acte de lliurament i ha agraït el reconeixement.

Amb aquest reconeixement, l’Ajuntament de Reus s’uneix a les 24 corporacions catalanes que ja s’han declarat «Ciutat solidària amb l’Alzheimer».

tracking