Diari Més

Vida social

Una alumna del PTT Reus de Mas Carandell guanya el Concurs Gastronòmic de l'escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils

L'àmbit temàtic del concurs d'enguany ha estat la cuina tradicional

Una alumna del PTT Mas Carandell guanya el Concurs Gastronòmic de l'escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils

Una alumna del PTT Mas Carandell guanya el Concurs Gastronòmic de l'escola d'Hoteleria i Turisme de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maria Gamboa, alumna de l’especialitat d’Auxiliar de Cuina i Cambrer/a del programa de Transició al Treball (PPT) Reus de Mas Carandell, va ser la guanyadora del Concurs Gastronòmic PTT 2015-2016 que té va tenir lloc a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils el passat divendres 15 d’abril a la tarda.

Maria Gamboa ha estat una dels cincs finalistes seleccionats per al concurs, amb els de Barcelona, Manlleu, Granollers i Cambrils. El jurat havia seleccionat els concursants finalistes a partir de les dues receptes que s'havien de presentar en l’àmbit temàtic del concurs d’enguany: 'La cuina tradicional'.

A més d’estar seleccionat entre els finalistes, sis alumnes més del PTT Reus de Mas Carandell han participat com a ajudants en l’organització de l’esdeveniment, amb els quals han col·laborat ajudants dels PTT de Salou i Tarragona.

El concurs Gastronòmic està organitzat pel PTT de Cambrils, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Departament d’Ensenyament i Polítiques Actives de l’Ajuntament de Cambrils.

tracking