Diari Més

Molina i Masella, 140 quilòmetres de domini esquiable

La Masella, capital de l'esquí nocturn

A Masella es pot gaudir de l'Esquí Nocturn gràcies a una xarxa de llum que il·lumina 13 pistes de l'estació.

Molina i Masella, 140 quilòmetres de domini esquiableCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alp 2500 és la denominació que rep la unió de les estacions de La Molina i La Masella, dues de les destinacions d'esquí més importants del país, en el que esdevé el segon domini esquiable més gran de Catalunya amb més de 140 quilòmetres disponibles.

La Molina és l'estació d''esquí pionera a Catalunya. El 1943 s'hi va instal·lar el primer remuntador de la península Ibèrica, sent el primer pas per la creació d'un dels centres d'esquí amb més tradició de tot el Pirineu. 20 Pistes verdes, 18 blaves, 22 vermelles i 6 de negres, formen part d'una estació amb una altitud màxima de 2.537 metres sobre el nivell del mar a La Tosa, un pic que comparteix amb l'altra estació de la zona, La Masella.

L'estació, compta amb multitud d'opcions de restauració per als visitants. Destaca el restaurant El Bosc, situat al peu de les pistes on els clients gaudeixen d'un ambient tranquil i càlid assaborint els millors plats de muntanya fets a la seva cuina.

La Masella, és l'estació situada al vessant nord de la Tosa. Compta amb un domini esquiable de 74 km i destaca per la possibilitat de fer esquí nocturn amb la il·luminació d'algunes pistes. Una opció única a Catalunya, estrenada al 2013 i que dóna l'oportunitat als esquiadors de practicar l'esport entre les 18 i les 20 h. els dijous i fins les 20:30 dissabtes i festius.

L'Hotel Solimar, situat a tocar de l'estació de La Molina, ofereix un tracte amable i familiar i compta amb totes les facilitats per fer que l'experiència d'esquí dels seus clients sigui el més completa possible.

tracking