Diari Més

Cartell i dates d'una nova edició del Mirarock 2023

El festival del Castell de Miravet se celebrarà, en aquesta edició de 2023, el 3 de juny

Imatge promocional del grup Buhos.

Buhos, VadeBo i Sense Sal, primeres confirmacions de l'Acampada Jove 2018Buhos Oficial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miravet acull novament el festival Mirarock. Una nit de música en català que va néixer l'any 2011 i que ha esdevingut un esdeveniment de referència de les Terres de l'Ebre i de la província de Tarragona.

El castell de la població, un dels millors exemples de l'arquitectura de l'Ordre dels Templers a Europa, esdevé escenari de grups emergents del territori i bandes catalanes d'altres regions que delecten els assistents amb les seves produccions.

En aquesta nova edició els assistents podran gaudir de concerts de grups emergents de les Terres de l'Ebre i d'altres regions, i d'una sessió de discjòqueis.

Els caps de cartell d'aquesta nit tan especial seràn els Buhos. El grup de Calafell portarà el rock i els seus ritmes alegres a Miravet.abans, faràn la seva actuació Pepet i Marieta, que inciaran el seu concert a les 23 hores.

Buhospresentaran el seu darrer disc «La nit està que crema» (Halley Records, 2023) publicat fa pocs mesos. Arrodoniran la nit amb els seus temes més reconeguts com 'Volcans', 'Mil batalles' o El dia de la victòria.

tracking