Diari Més

Les Jornades dels Fideus Rossejats tornen la setmana que ve a l'Ametlla

Un any més, la cita conviurà amb la ruta Tapa marinera

Els fideus rossos són els protagonistes d'aquestes jornades gastronòmiques.

Menús i restaurants de les XII Jornades dels Fideus Rossejats de l'Ametlla de Mar de 2023CEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ametlla de Mar continua amb el seu calendari gastronòmic i, el proper cap de setmana, estrenarà una nova edició, la dotzena, de les Jornades dels Fideus Rossejats de la Cala.

Després de dedicar-li jornades a la galera i la tonyina roja, ara arriba el torn d'aquest bàsic de la cuina tradicional calera, que esdevindrà el protagonista absolut des del proper divendres 2 de juny i fins al diumenge 11. El mateix divendres, i durant tot el primer cap de setmana, les jornades gastronòmiques conviruan amb la novena Fira del Mar de la localitat.

Les Jornades Gastronòmiques dels Fideus rossejats comptaran amb la participació de vuit restaurants del municipi que oferiran menús especials per a l'ocasió. Els menús compten amb una gran varietat de plats de tradició marinera i, com és obvi, un fort protagonisme dels fideus rossejats, ja sigui en una elaboració més clàssica o versionats pels xefs dels establiments de la població calera. Tots els menús estaran maridats amb vins de la DO Terra Alta, per acabar d'arrodonir la proposta de proximitat d'aquesta cita. El preu d'aquests menús oscil·la entre els 28 i els 48 euros.

Tapa marinera

Un any més, juntament amb aquestes jornades, arribarà a l'Ametlla de Mar una nova edició de la Tapa marinera. Tretze establiments del municipi oferiran tapes acompanyades d'un quinto de Heineken a un preu de quatre euros.

En aquesta edició, omplir la butlleta amb cinc segells de bars diferents també comportarà entrar en el sorteig de dos menús dobles a les pròximes jornades i de 10 experiències Tuna Tour dobles.

tracking