Diari Més

Judicial

Jutgen un jove de Masdenverge acusat de desordres públics l'octubre del 2019

Un centenar de persones es concentren a les portes de l'Audiència de Barcelona per donar suport als nois encausats

Diverses persones i entitats han donat suport als encausats.

Jutgen un jove de Masdenverge acusat de desordres públics l'octubre del 2019@Joan34489017

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de Masdenverge està sent jutjat aquest dilluns a l'Audiència de Barcelona, acusat de desordres públics en una manifestació del 16 d'octubre de 2019. La fiscalia demana fins a 4 anys de presó per a l'ebrenc i penes de fins a set anys de presó a tres nois més detinguts el mateix dia en les manifestacions per la sentència del Procés. Un centenar de persones s'han concentrat a les portes de l'Audiència Provincial de Barcelona per donar-los suport, una quarantena desplaçats des de les Terres de l'Ebre, altres d'entitats i organitzacions de Barcelona com Meridiana Resisteix i el CRD del barri d'Arc de Triomf i també tots els companys dels estudis de dansa que cursa el jove de Masdenverge.

Els quatre encausats no es coneixien entre ells, tot i que se'ls intenta relacionar com un grup organitzat responsable de desordres públics en les manifestacions d'aquella jornada a Barcelona. Després de més de tres anys d'aquells fets, s'han assegut a la banqueta amb peticions de penes de presó d'entre 4 i 7 anys per part del Ministeri Fiscal.

El Grup de Suport contra la Repressió de les Terres de l'Ebre i Alerta Solidària també han donat suport al jove de Masdenverge i els altres encausats.

tracking