Diari Més

Solidaritat

Més de 250 persones participen en una caminada solidària a la Bassa de les Olles a l'Ampolla

El 'Mes Social' de CaixaBank ha organitzat a Tarragona 83 activitats de voluntariat

Usuaris de la Fundació APASA i Fundació Noelia han estat acompanyats per voluntaris de la 'Caixa'.

Més de 250 persones participen en una caminada solidària a la Bassa de les Olles a l'AmpollaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 250 persones van participar ahir a la tarda a la Caminada Solidaria acompanyant a usuaris d'entitats socials tarragonines, una de les activitats que s'emmarquen al Mes Social de CaixaBank organitzat per l'entitat per oferir als seus empleats, familiars i clients la possibilitat de fer diferents activitats de voluntariat.

A la caminada hi van participar usuaris de la Fundació APASA i Fundació Noelia, i aquests van estar acompanyats pels voluntaris de CaixaBank, tot fent el recorregut sencer al voltant de la Bassa de les Olles a l'Ampolla i gaudint de l'entorn i dels diferents miradors.

En el marc de la campanya Cap llar sense aliments que es va iniciar ahir 24 de maig, els assistents han participat portant aliments a favor del Banc d'Aliments de Tarragona per afrontar la cronificació de la pobresa alimentària.

Josep Mª Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya, ha estat un dels participants a la marxa i ha assegurat que «la nostra entitat té una vocació profundament social i l'impuls d'iniciatives com aquesta, així com el foment del voluntariat, són la nostra manera de contribuir a donar resposta als reptes que demana la societat».

De les 83 activitats planificades durant el Mes Social a Tarragona, destaca, a més d'aquesta primera edició de la caminada solidaria; el taller de musicoteràpia amb el club social El Llorer, les activitats de ball amb l'Associació Down Tarragona, el dinar de germanor en la festa de la Santissima Trinitat, entre moltes altres.

tracking