Diari Més

Societat

En venda una mítica discoteca de l'Ampolla

El preu de sortida de la discoteca Mediterrània és de gairebé 1,7 milions d'euros

La discoteca Mediterrània es troba a la platja de l'Arena de l'Ampolla.

En venta una mítica discoteca de l'AmpollaIAD France

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ImmobiliàriaIAD France ha publicat l'anunci per la venda de la mítica discotecaMediterrània, ubicada al costat de laplatja de l'Arenal, a l'Ampolla.

«Excel·lent oportunitat de negoci. Lot a primera línia de mar al passeig de l'Ampolla. El lot conté una discoteca de 1900m² en ple funcionament, una parcel·la de 600m² i un Bar-Restaurant amb terrassa de 620m². La discoteca té dues plantes i una terrassa exterior.» Anuncia la publicació de la immobiliària.

El preu de sortida de l'immoble puja fins als 1.690.000€.

La discoteca té dues plantes i una terrassa exterior. A la primera planta s'hi troben tres barres, una principal al mig i dos auxiliars a cada lateral, lavabos, zona de venda de tiquets, zona de guarda-roba i l'espai per al dj. Pujant unes escales hi ha la segona planta amb dos barres, dos «sales vip»i seients alts al llarg de tots els cristalls amb espectaculars vistes al mar. Les finestres es poden obrir igual que el sostre de la discoteca, que és mecànic. La terrassa exterior compta amb tres barres més i espai per a una altra zona vip. Disposa de diversos magatzems repartits a l' interior i l' exterior del local, tal com resa l'anunci.

El negoci compta amb tots els permisos i llicències al dia.

tracking