Diari Més

TEMPS

Estabilitzat l'incendi al marge de la T-2237 a Vinebre

Els Agents Rurals han decretat risc molt alt de foc en 31 comarques catalanes

Imatge del foc que ha començat

Els Bombers estabilitzen un incendi de vegetació agrícola al marge de la T-2237 a VinebreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat aquest diumenge al matí un incendi de vegetació agrícola que ha començat al marge de la carretera T-2237 a Vinebre, a la comarca de la Ribera d'Ebre. L'avís s'ha rebut a les 11.51 hores, i el foc ha cremat uns 800 metres quadrats de canyars. Els Bombers hi ha treballat amb cinc dotacions i segueixen remullant la zona.

Fins a 31 comarques de Catalunya es troben avui en risc molt alt d'incendi forestal –nivell 2 del pla Alfa-, segons el cos d'Agents Rurals. S'han suspès unes 2.400 activitats a 277 municipis i els Rurals fan una crida a extremar la precaució.

Les tres comarques amb més municipis en situació de perill molt alt o extrem d'incendi forestal son el Baix Llobregat (25 municipis), l'Anoia (22) i el Baix Camp (20). Els Agents Rurals recorden que està prohibit fer foc i fa una crida a tota la ciutadania a extremar les precaucions durant tot aquest diumenge en qualsevol activitat que es faci al medi natural, ja que les condicions meteorològiques –amb calor i fort vent de ponent- i l'estat de la vegetació fan que qualsevol ignició pugui esdevenir en un incendi forestal important.

tracking