Diari Més

Successos

Decreten tres dies de dol per l'homicidi de Móra la Nova

La nit del dijous, els Mossos d'Esquadra van detenir un jove de 24 anys com a presumpte autor de la mort d'aquesta dona

Els agents dels mossos i dels serveis funeraris fan l'aixecament del cadàver de la noia morta trobada a Móra la Nova.

Detenen un home per la mort violenta de la jove de 25 anys de Móra la NovaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Garcia ha convocat un minut de silenci a les 19.00 hores d'aquest divendres i ha decretat tres dies de dol en rebuig per la mort violenta d'una jove de la localitat, el cadàver de la qual va ser trobat al matí de aquest dijous a Móra la Nova, on treballava.

La nit del dijous, els Mossos d'Esquadra van detenir un jove de 24 anys com a presumpte autor de la mort d'aquesta dona, el cadàver del qual va ser trobat amb signes de violència al costat de la carretera N-420, a l'altura del terme de Móra la Nova.

El detingut, que sembla que era amic de la víctima, va ser arrestat a Móra d'Ebre i conduït a les dependències policials d'aquesta localitat.

En un comunicat, l'Ajuntament de Garcia indica que la convocatòria es fa conjuntament amb el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, «davant d'uns fets que han consternat els veïns de la comarca, com a mostra de solidaritat de tots els pobles riberencs a la família de la jove i les veïnes i veïns de Garcia, en aquests moments de dolor i incertesa».

Tant l'Ajuntament de Garcia com el Consell Comarcal han suspès a partir d'aquest divendres tots els actes oficials i fan onejar les banderes a mig pal amb un crespó negre en record i respecte a la víctima ia la família.

La noia va desaparèixer dimecres a la nit quan va sortir de la residència on treballa a Móra la Nova per dirigir-se al seu domicili, a la veïna la localitat de Garcia.

El cadàver, que presentava indicis de criminalitat, va ser trobat per un veí dijous a primera hora del matí en una finca agrícola situada al costat de la N-420, i va ser aquest home qui va donar l'avís als Mossos d'Esquadra, que no descarten que sigui un cas de violència masclista.

tracking