Diari Més

Successos

Detenen un home per la mort violenta de la jove de 25 anys de Móra la Nova

El detingut forma part de l'entorn de la víctima

Els agents dels mossos i dels serveis funeraris fan l'aixecament del cadàver de la noia morta trobada a Móra la Nova.

Detenen un home per la mort violenta de la jove de 25 anys de Móra la NovaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous a la tarda un home al qual relacionen amb la mort violenta de la jove de 25 anys de Móra la Nova el cos de la qual ha aparegut avui en una finca agrícola al costat de l'N-420. La policia indica que el detingut forma part de l'entorn de la víctima, però no ofereix més detalls en el benentès que el cas està sota investigació.

El cos de la noia presentava signes de violència. La família n'havia denunciat la desaparició ahir al vespre perquè no havia tornat a casa, al municipi de Garcia, després de treballar. Segons ha pogut saber l'ACN, el detingut és un amic de la víctima de 24 anys que l'hauria recollit amb el cotxe a la sortida de la feina.

L'avís de la troballa l'ha donat cap a un quart de nou del matí un pagès de la població als vigilants de Móra la Nova. Immediatament després s'han desplegat a la zona diverses unitats dels Mossos d'Esquadra, entre les quals, la policia científica, que ha recollit indicis i dades sobre el terreny. La comitiva judicial s'ha desplaçat també al lloc dels fets i ha certificat la mort violenta.

tracking