Diari Més

La Ràpita celebra la primera Gala del Joc Tradicional

L'acte va anar acompanyat d'actuacions musicals

Fotografia conjunta dels premiats.

La Ràpita celebra la primera Gala del Joc TradicionalCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Jocs, Esports i Deports Tradicionals (FCJEDT) va reunir-se al Ràpita per celebrar l'Assamblea General Anual de les entitats que hi formen part i per gaudir d'una jornada plena d'activitats com una ruta guiada d'Arbó, un del Caldo de germanor al pavelló municipal i a la tarda la primera Gala del Joc Tradicional.

A l'Auditori Sixto Mir de la Ràpita es vanlliurarelreconeixentsalsguanyadorsdelaprimeraGaladelJoc Tradicionalorganitzadaper laFederació Catalana de Jocs, Esports i Deports Tradicionals amb col·laboració de l'Ajuntament de la Ràpita.Durant la Gala hi van haver-hi dues pausesa càrrec del músic rapitenc Sergi Roig que va cantar quatre cancons, una d'elles amb la cantant tortosina Montse Castellá. El duet va interpretar la cançó que serà en primer single del nou disc de Montse Castellá.

La cloenda de la Gala va anara càrrec del Sr. Josep Caparrós, alcalde de la Ràpitaque va destacar l'emotivitat de l'acte, va fer agraïments i va felicitar el treball d'entitats i persones que preserven i mantenen el joc tradicional al territori.

A la Gala hivanassistir el Delegat del Govern, Albert Salvadó; el Delegat Territorial de l'Esport de la Generalitat, Joan Barberà; l'alcalde de la Ràpita Josep Caparros;l'alcalde de la Sènia, Josep Ramon Billaubíi la Regidora de Culturade la Ràpita,Erika Ferrate.

tracking