Diari Més

Policial

Intervenen una narcollanxa que transportaven dintre d'un camió per la C-42 a l'Aldea

La Guàrdia Civil va detenir tres persones per un delicte de contraban i a un d'ells li van interceptar una arma curta

Imatge del camió interceptat.

Intervenen una narcollanxa que transportaven dintre d'un remolc per la C-42 a l'AldeaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nit passada del 3 de febrer, una patrulla de la Guàrdia Civil va intervenir una narcollanxa que transportaven en un camió per la C-42 a l'Aldea. Els agents van veure tres individus que es trobaven al costat d'un camió que transportava un semiremolc, en una actitud que els va semblar sospitosa. Aquests en detectar la presència policial van intentar allunyar-se del vehicle.

La patrulla va procedir a la seva identificació i, davant de l'actitud nerviosa que presentaven, els van demanar que obrissin la part del darrere del remolc. Hi van trobar una embarcació semirígida de grans dimensions, propera als 12 metres d'eslora que anava equipada amb tres motors nàutics d'elevada potència (300 CV) i sobre la qual hi havia unes 190 de garrafes amb combustible de 25 litres i una quantitat indeterminada d'aliments.

Després de fer un registre superficial dels individus, van trobar en una butxaca una arma curta amb un carregador introduït amb vuit cartutxos del calibre esmentat, en perfectes condicions d'ús.

Als detinguts se'ls atribueix un delicte de contraban, imputant a més un delicte de tinença il·lícita d'armes. La tinença d'aquest tipus d'embarcacions constitueix per si sola delicte de contraban, per la qual cosa els agents van procedir a la detenció dels individus, que van quedar a disposició del jutge titular del jutjat en funcions de Guàrdia dels de Tortosa, juntament amb tot el material intervingut.

tracking