Diari Més

Laboral

CCOO convoca noves concentracions davant SPAR (Fragadis) a Tortosa

El proper dijous està convocada una nova concentració davant les botigues de l'SPAR

Dues dones entren en un supermercat Spar a Reus, mentre una vintena de treballadors protesten.

Treballadors dels supermercats Spar es concentren a Reus per reclamar millores laboralsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè d'empresa de Fragadis, compost per CCOO, USOC i UGT, ha decidit continuar convocant noves concentracions de protesta davant de les botigues.

Els treballadors defensen que, després de les anteriors concentracions del 13 de desembre, 5 de gener i de la reunió del passat 16 de gener, l'empresa manté la nul·lavoluntat de negociar les reivindicacions plantejades: aturar el degoteig d'acomiadaments injustificats, contractacions de 40 hores, hores extres festives a 15 euros, horaris per la conciliació familiar imesures per pal·liar l'estrés laboral.

El comunicat difós pels sindicats asegura que la plantilla pateix una alta pressió sobre les seves condicions de treball, amb canvis d'horaris i torns sense informar amb antelació, pressions perquè renunciïn al cobrament de plusos, com és el de conductor de toros mecànics; provocant estrés i por a l'acomiadament.

Fragadis és propietària dels supermercats SPAR a la província de Tarragona, on compta amb més de 1.000 treballadors i treballadores entre magatzem, botigues i oficines.

El comitè exigeix que l'empresa se senti amb voluntat de dialogar i negociar per arribar a acords. Defensa que mentre l'empresa no canviï la seva actitud continuarà convocant concentracions davant les botigues i alhora interposar les denúncies pertinents a Inspecció de Treball per aquells incompliments de la legislació i les irregularitats que, segons defensen, estàexercint l'empresa.

tracking