Diari Més

Reconeixement

Els premis de la Cambra de Comerç de Tortosa reconeixen set empreses ebrenques

La setena edició dels guardons de l'ens cameral reuneix prop de dos-cents empresaris de la zona

Imatge dels empresaris guardonats per la Cambra de Comerç de Tortosa.

Els premis de la Cambra de Comerç de Tortosa reconeixen set empreses ebrenquesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç de Tortosa, a través dels 'Premis Cambra 2022', ha guardonat un total de set empreses de les Terres de l'Ebre en les modalitats d'Emprenedoria, Sostenibilitat, Millor Estratègia, Transformació Digital, Internacionalització, Responsabilitat Social Empresarial i Innovació.

Prop de dos-cents empresaris de la zona s'han reunit en la gala de la setena edició d'aquests premis, presidida pel secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana de la Generalitat, Francesc Sutrias, així com de l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges.

Les empreses guardonades són Calafat SA (Emprenedoria), FloretthehortícolaNavarraslu(Sostenibilitat), Bodegas y Destilerias Lehmann SA(Millor Estratègia),PentamatikSCP(Transformació Digital),CoycamaSL (Internacionalització),RemsaMemorial SA (Responsabilitat Social) iNomenFoodsSL (Innovació).

El jurat dels Premis Cambra 2022 també ha lliurat cinc reconeixements a aquelles empreses que han col·laborat amb el projecte de la Cambra 'Productes Locals de Qualitat'. Les empreses guardonades en cadascuna de les categories han estat:Agrícolacatalanai Secció de Crèdit de GodallSCCL, Algueró Montesó SL, Agrícola Sant Vicenç SL (Vins i OlisSuñer),Sucesoresde José M. BenetSLU(Xocolates Creo) iTurisevents2013 SL (MusclariumSL).

tracking