Diari Més

Oci

Ascó rep les festes amb la Fira de Nadal i la Mostra del Cava

Hi haurà parades, tallers, concerts, espectacles de carrer i maridatges

S'hi poden trobar productes nadalencs i idees per a regalar.

Ascó rep les festes amb la Fira de Nadal i la Mostra del CavaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ascó viurà aquest cap de setmana dues cites destacades que serviran per a donar la benvinguda a les festes nadalenques. Es tracta de la XIII Fira de Nadal i l'XI Mostra del Cava, que ompliran de propostes d'oci, cultura i enogastronomia la localitat de la Ribera d'Ebre. La Fira de Nadal estarà oberta demà, d'11 a 2 i de 4 a 9, i diumenge, de 10 a 2 i de 4 a 9. En ella, s'hi podran trobar tota mena de productes nadalencs, gastronòmic i moltes idees per a regalar. A banda dels estands expositius i de venda, la Fira de Nadal sempre inclou un bon grapat d'activitats. Es faran tallers de cuina amb receptes nadalenques, tallers per a la canalla on aprendran a fer elements decoratius nadalencs amb diverses tècniques.

A tot això, cal sumar-hi altres propostes com la Nit de Dj's amb Edu Esteve, demà a dos quarts de 12 al Casal Municipal. De cara a diumenge, l'espai firal comptarà amb els espectacles itinerants Rebombori de Pagesos i La Tragineta, a càrrec del grup de teatre La Cremallera, la cercavila musical David l'Ogre i la cercavila de pastors.

XI Mostra del Cava

A la Fira de Nadal, aquest cap de setmana cal sumar-hi la Mostra del Cava, que enguany arriba a l'onzena edició. Com a novetat, aquesta nit se celebrarà la I Gran Nit del Cava, que consistirà en un sopar maridatge amb amenització musical en directe. Tant dissabte com diumenge, es faran tastos de caves amb maridatges. La carpa del cava acollirà diversos concerts. Demà a la tarda, hi haurà el concert de Radio Reggae. Diumenge al migdia serà el torn de Polick i a la tarda, clausurarà la mostra el concert de Maria Jacobs.

tracking