Diari Més

Societat

El subdelegat del Govern visita les obres de trasllat de sorra per reforçar el Delta de l'Ebre

El total de pressupost d'execució que aporta el Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) és de 4.028.462,35 €

Imatge de la visita del subdelegat del Govern de les obres de trasllat de sorra per reforçar el Delta de l'Ebre.

El subdelegat del Govern visita les obres de trasllat de sorra per reforçar el Delta de l'EbreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous, dia 24 de novembre de 2022, el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté ha visitat les obres de trasllat de sorra al delta de l'Ebre que tenen com a objectiu reforçar els sediments de la Punta del Fangar, el Trabucador, i la Illa de Buda. L'han acompanyat representants de la Taula de Consens, el Laboratori d'Enginyeria Marítima de la UPC, TRAGSA i el Cap del Servei Provincial de Costes del MITECO, Antoni Espanya, més tècnics. Des del passat mes d'octubre i amb un termini d'execució de sis mesos, l'empresa TRAGSA està portant a terme trasllats de sorra al delta de l'Ebre des de zones excedentàries (trams litorals en acreció), cap a zones deficitàries(trams en regressió). El total de pressupost d'execució que aporta el Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) és de 4.028.462,35 €. Es calcula que es mouran 317 mil m3.

El subdelegat del Govern a Tarragona ha destacat la importància d'aquests treballs previs al pla que ha de garantir la pervivència del delta i sobretot la viabilitat de la vida dels seus pobles i la seva gent, així com les activitats econòmiques que s'hi desenvolupen.

tracking