Diari Més

Móra la Nova inaugura avui la 190a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial

El conseller Torrent serà el pregoner de l'edició

La fira comptarà amb un ampli espai expositiu.

Móra la Nova inaugura avui la 190a Fira Agrícola, Ramadera i IndustrialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Móra la Nova dona avui el tret de sortida a la 190a edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial. El certamen, que s'ha celebrat de manera ininterrompuda durant 190 anys, arriba a aquesta xifra rodona carregat de propostes durant quatre jornades intenses, on l'activitat expositiva es combinarà amb nombrosos actes especialitzats per al sector de l'agricultura i la ramaderia així com un bon grapat de propostes culturals i lúdiques per a tots els públics. Aquesta tarda, a un quart de 7, es farà la inauguració de la fira que anirà a càrrec del conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent. A banda de l'obertura del recinte firal, avui es podrà assistir a la xerrada La tecnologia 5G a la Ribera d'Ebre: què, qui, com?.

Per demà, s'han organitzat les XLIII Jornades Agroramaderes, on s'impartiran diverses conferències per a professionals del sector sobre aspectes com les renovables a les explotacions agroramaderes o la reforma de la PAC. A banda, durant el dia i fins al diumenge, a l'interior del pavelló ramader es podrà visitar una exposició d'aus exòtiques. A les 7 de la tarda, a l'Espai del Vi, diversos cellers de la Ribera d'Ebre presentaran els seus vins novells. A dos quarts de 12, la música tancarà la jornada amb la Festa de DJ's.

De cara a dissabte, l'estand de la Diputació acollirà, a les 11 del matí, un taller de tast d'oli amb els Olis dels Premis CDO. A les 12, a l'exterior del pavelló ramader, hi haurà una demostració de ferrar animals. I en el mateix indret, a les 6 de la tarda, es podrà gaudir d'un espectacle de volteig cosac i posta hongaresa. Ambdues activitats també es podran veure el diumenge. El punt final a la jornada el posarà el gran concert de fira, que comptarà amb les actuacions d'Els Catarres i la banda tribut a Txarango Músics de Carrer.

El concurs d'arrossegament amb cavalls, a dos quarts d'11 del matí i el concert vermut amb Astrid Torrente i Bruno Lombardi, a dos quarts d'1 seran dues de les propostes destacades de diumenge. A la tarda, l'Espai de vi sortejarà diversos lots de vi i a les 10 de la nit es clausurarà la 190a edició.

tracking