Diari Més

Successos

Localitzen el cos d'un home desaparegut prop de la plataforma Casablanca

La víctima hauria sortit a navegar amb la seva dona, de la qual no es tenen notícies

Imatge d'arxiu de la

Salvamar Fomalhaut, Salvament@salvamentogob

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un pesquer d'arrosegament del Serrallo va localitzar dilluns al matí el cos d'un home surant prop de la plataforma Casablanca, a 47 quilòmetres deRiumar. La Salvamar Fomalhaut va apropar-se a la zona i va recollir el cadàver per traslladar-lo al Port de Tarragona.

Segons explica el Diari de Tarragona, es tractaria d'un home alemany que portaria desaparegut junt amb la seva dona fa una setmana. Tots dos estaven devacances a Benicarló però van anar cap a Riumar per sortir a navegar amb la seva embarcació. De moment, no se sap res de la dona.

La seva filla, que viu a l'Índia, va alertar a les autoritats ja que feia dies que no podia contactar amb els seus pares. Moment en que els cossos policials van iniciar una cerca per mar.

Divendres, la Policía Local de Deltebre va trobar en un càmping de Riumar el vehicle i el remolc de l'embarcació dels desapareguts.

Per això, Salvament Marítim va activar dissabte l'Helimer 220 per recórrer el riu Ebre per intentar localitzar-los.Un vaixell de la Guàrdia Civil i un altre dels Mossos d'Esquadra també van fer tasques de recerca per la costa, mentre que per terra hi van actuar els Mossos i policies locals. El fort vent de mestral que va fer la setmana passada és una de les hipòtesis de les causes del sinistre. Això va fer ampliar el radi de cerca fins a Mallorca, motiu pel qual els equips de rescat van deixar de buscar.

La filla hauria aportat una nova informació dient que els seus pares podrien haver sortit a capturar tonyina, fet que ampliava el radi de recerca.

Finalment, dilluns un pesquer tarragoní va localitzar el cos de l'home, però no el de la dona. Agents de la GuàrdiaCivil van trobar entre les pertinences les claus del coche aparcat a Riumar.

tracking