Diari Més

Cultura

Les Jornades de les Lletres Ebrenques reuniran un centenar de personalitats culturals a Amposta

L'Oficina de Turisme acollirà la vintena d'activitats programades entre el 18 i el 22 d'octubre

Imatge de la Biblioteca Sebastià Joan Arbó d'Amposta, on es realitzaran les activitats de les Jornades de les Lletres Ebrenques.

Les Jornades de les Lletres Ebrenques reuniran un centenar de personalitats culturals a AmpostaAjuntament d'Amposta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar d'autors i autores, poetes editors, músics i altres perfils culturals es reuniran a Amposta en la dissetena edició de les Jornades de les Lletres Ebrenques. Serà del 18 al 22 d'octubre i es traslladaran les activitats, una vintena, a l'Oficina de Turisme per les obres que es fan a la Biblioteca Sebastià Joan Arbó.

Joan Fuster i Gabriel Ferrater protagonitzen els actes de les Jornades així com una exposició sobre l'aranès o l'homenatge pòstum al professor i investigador ampostí Josep Ferran Bel i Querol. La regidoria de Cultura presentarà també el Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta, que tindrà un únic premiat que publicarà l'obra i podrà participar en clubs de lectura als centres educatius de la ciutat.

També es faran taules rodones i conferències sobre turisme literari, la literatura digital, els nous valors literaris o les noves revistes de periodisme a foc lent. Tota la programació s'acompanyarà d'actuacions poètic-musicals. La inauguració anirà a càrrec de l'escriptor, rapsode i catedràtic Tomàs Llopis i la seva lliçó 'Claus, plaers i vigència. Una invitació a (re)llegir Joan Fuster'.

tracking