Diari Més

Successos

Cinc detinguts en un operatiu contra una plantació de marihuana a la Ràpita

Els cinc homes, que s'encarregaven de cuidar les plantes, fer el manteniment de la instal·lació i vigilància, van ser arrestats

Imatge de la intervenció dels Mossos a la plantació de marihuana de la Ràpita.

Els Mossos detenen cinc persones i desmantellen una plantació de marihuana a la RàpitaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir 4 d'octubre cinc homes, d'edats compreses entre els 22 i 45 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Els fets van ocórrer el matí del mateix 4 d'octubre quan una patrulla de paisà de mossos es trobava a la intersecció entre el camí de les Salines i la carretera TV-3408 dintre del terme municipal de la Ràpita, quan van sentir una forta olor de marihuana que provenia d'una nau en una antiga granja propera.

Els agents van apropar-se a la nau i van comprovar que l'olor a marihuana s'incrementava i aquesta presentava diversos indicis característics d'albergar una plantació tipus 'indoor'. Un cop personades en el lloc altres patrulles de mossos, els agents van accedir a l'interior de la nau on van localitzar cinc persones i una plantació de marihuana en plena producció.

Al lloc també hi havia tota classe d'utensilis i objectes destinats al cultiu intensiu d'aquestes plantes com són: focus de llum, aire condicionat, tubs d'alumini, extractors d'aire, filtres d'olor, sacs de terra, adobs i productes fitosanitaris. Els cinc homes, que s'encarregaven de cuidar les plantes, fer el manteniment de la instal·lació i vigilància, van ser arrestats com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

L'actuació policial va permetre la intervenció de 3.231 plantes de marihuana plenament cogullades i 24 quilograms de cabdells assecats preparats pel seu envasament i venda. També es va comprovar que la nau tenia el subministrament d'electricitat connectat de manera il·lícita a la xarxa. Els detinguts passaran en els properes hores a disposició de l'autoritat judicial competent.

Imatge de la intervenció dels Mossos a la plantació de marihuana de la Ràpita.

Els Mossos detenen cinc persones i desmantellen una plantació de marihuana a la RàpitaMossos d'Esquadra

tracking