Diari Més

Masdenverge celebra aquest cap de setmana la Fira del Caçador

Hi haurà tastos i activitats per a tota la família

El recinte firal estarà obert de 10 a 14 hores i de 16.30 a 21 h.

Masdenverge celebra aquest cap de setmana la Fira del CaçadorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Masdenverge celebra aquest cap de setmana una nova edició, la tretzena, de la Fira del Caçador. Aquesta mostra apropa el món de la caça als visitants, a la vegada que els ofereix un tastet gastronòmic d'algunes elaboracions fetes amb caça característiques de la localitat del Montsià. El recinte firal obrirà portes a les 10 del matí i fins a les 2, i a les tardes, estarà obert de dos quarts de 5 a les 9 del vespre. La inauguració oficial es farà dissabte a dos quarts d'11 del matí, a càrrec de José Emilio Vidal, soci fundador de la Societat de Caçadors Sant Isidre, del municipi.

El programa inclou propostes específiques com la jornada de seguretat a la caça, de dissabte, que inclourà la possibilitat d'utilitzar un simulador de tir de caça virtual; però també d'altres pensades per a un públic general, com la degustació de cuina de caça, amb un guisat de senglar, de dissabte a la 1 del migdia, la xocolatada popular, a un quart de 7 de la tarda, o l'exhibició de falconeria a càrrec d'Aitor Moya, a les 7. Ambdós dies es podrà gaudir del rocòdrom i d'un circuit d'aventura i es podrà veure una mostra de barques de perxa i altres elements de caça típics del Delta. De cara a diumenge, s'ha organitzat la tercera edició del Campionat de gossos de mostra, a les 8 del matí a l'àrea del barranc de la Galera, una zona annexa al recinte firal. En aquest mateix indret, a tres quarts de 12 del migdia es durà a terme l'exhibició de gossos de mostra Sant Hubert. Les propostes gastronòmiques de la jornada arribaran a partir del migdia, amb el vermut a la foodtruck Sealand i una nova degustació de cuina de caça, en aquesta ocasió amb un guisat de conill.

De cara a la tarda, els menuts podran participar en el taller infantil petits detalls de camuflatge. A les 6, hi haurà una ballada country amb The Country Sheriffes. A la mateixa hora, se celebrarà la 13a Tirada Fira del Caçador amb carabina d'aire comprimit. Diumenge, es podrà gaudir novament de l'exhibició de falconeria, que tancarà l'edició d'enguany.

tracking