Diari Més

Policial

Denuncien un taller mecànic clandestí a l'Ampolla

Durant la inspecció, van descobrir diversos vehicles en fase de reparació

L'activitat del taller anava des de la reparació de vehicles fins a la realització de tota mena de feines com canvis d'oli, de bateries, etc.

Denuncien un taller mecànic clandestí a l'AmpollaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents del SEPRONA van localitzar a l'Ampollaun taller mecànic clandestí on es feien treballs de reparació i manteniment de vehicles. El negoci es desenvolupava a un paratge proper a l'antiga N-340 a l'interior d'una finca particular.

Durant la inspecció, van descobrir diversos vehicles en fase de reparació, així com eines d'ús professional i components relacionats amb aquesta activitat, com ara pneumàtics usats, olis, pintures, bateries, motors desmuntats, etc.

Aquest tipus d'activitats provoquen gran quantitat de residus contaminants que, fora del control administratiu, poden provocar episodis importants de contaminació del medi natural, en no tenir qualsevol mesura en matèria de seguretat industrial.

Els agents van procedir a la confecció de diferents denúncies en matèria de residus, seguretat industrial i llicències administratives, que han estat remeses als departaments corresponents de la Generalitat.

Entre les tasques de protecció del medi ambient i de la naturalesa de la Guàrdia Civil, hi ha la de localitzar activitats de caràcter clandestí que generen residus perjudicials tant per al medi ambient, com per al desenvolupament econòmic d'una determinada zona.

Aquests fets provoquen, no sols contaminació mediambiental de la zona on es troben, sinó que afavoreixen el desenvolupament d'una economia submergida.

tracking