Diari Més

Política

Amposta «optimitza» el pressupost amb una modificació de 732.000 euros

L'Ajuntament porta a aprovació un Pla local d'envelliment actiu fins al 2025

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament d'Amposta.

Amposta «optimitza» el pressupost amb una modificació de 732.000 eurosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el plenari d'aquest dilluns, l'Ajuntament d'Amposta porta a aprovació una modificació pressupostària de 732.000 euros «per optimitzar» el pressupost d'enguany. Serviran per complementar la millora de l'espai 1 d'Octubre i el manteniment de vies públiques, per comprar mobiliari per al Casal Cívic i l'Espai Dona, o adequar el pressupost de la brigada municipal, arran de l'increment de preus dels materials.

També s'afegeixen 65.000 euros al Servei d'Atenció Domiciliària, 25.000 euros per al Transport Adaptat, 9.000 euros per a la climatització de les llars infants i ESARDI, i 75.000 euros per a les entitats musicals la Lira Ampostina i la Unió Filharmònica.

El ple també aprovarà inicialment el Pla local d'envelliment actiu 2022-2025. El pla d'envelliment actiu s'ha començat a desplegar al nou Casal Cívic i ja compta amb 400 inscrits a les més de 30 activitats programades.

La sessió plenària també proposa modificar el reglament municipal per adjudicar els habitatges del Fons de lloguer de manera que contempli el requisit que les persones sol·licitants estiguin empadronades a Amposta des de, com a mínim, dos anys.

Finalment, s'ha incorporat d'urgència l'adjudicació per 1,2 milions d'euros del Lot 1 de la implantació d'un sistema de gestió documental. És un projecte de modernització de la gestió documental de l'Ajuntament, de 3,2 milions d'euros que s'implantarà al llarg dedeuanys, més dos anys de pròrroga.

tracking