Diari Més

Ítaca Band, Macaco i un Carnaval d'Estiu, a la Festa Major d'Ascó

El municipi engega demà els actes, que s'allargaran fins al diumenge 21

Els concursos i curses de la Festa del Riu no hi faltaran.

Ítaca Band, Macaco i un Carnaval d'Estiu, a la Festa Major d'AscóCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ascó enceta demà aquest cap de setmana la seva Festa Major d'estiu amb els actes previs. Demà es farà una sessió d'aquazumba que serà solidària amb la iniciativa Mulla't per l'esclerosi múltiple. Diumenge es podrà gaudir d'una nit a la fresca amb el concert de l'Orfeó d'Ascó a la plaça de l'Església. Els actes centrals començaran el dimecres vinent amb el repic de campanes i l'enlairada de coets. Els actes més destacats de la jornada seran un espectacle de circ amb Desstrosus Cirkus i el pregó. A partir de la mitjanit, la gresca està assegurada amb l'orquestra Yo suspendí EGB, amb èxits dels 70, 80 i 90, el DJ Carrer de Baix i la nit de txaranga amb la Xaranga Mosca Negra.

El dijous arribarà una de les novetats d'enguany: el Carnaval d'Estiu. Altres propostes de la jornada seran la inaguració de l'exposició Domingo Margalef, la memòria del segle XX d'Ascó, al matí, el concert i ball amb l'orquestra Selvatana i l'espectacle dels Maestros de la Magia.

Dos dels plats forts de la festivitat arribaran divendres. D'una banda, a la tarda es podrà gaudir de la Festa del Riu amb curses, concursos i un tobogan aquàtic. A la nit, se celebrarà el festival Ascó Batega amb les actuacions de Macaco i Ítaca Band. La jornada es completarà amb el concert familiar dels Xiula, el correbars i els balls de tarda i nit amb els Swing Latino.

Les activitats tradicionals arribaran dissabte vinent amb la ballada de gegants, la diada castellera amb els Minyons de l'Arboç i els Castellers de Tortosa i les sardanes amb la cobla Mirantfont. L'apartat musical arribarà de la mà de l'orquestra The Welcome Band i de la festa Va Parir Tour.

Diumenge, últim dia de la festivitat, es podrà gaudir del concert de QVoce, on es fusionarà la música lírica amb el pop. A la tarda, hi haurà xaranga per a petits i grans i l'obra de teatre Cartes d'amor, amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas. Els focs d'artifici i el ball amb l'orquestra Himalaya clouran la Festa Major.

tracking