Diari Més

Successos

Detingut un home per robar maquinària en un pou d'aigua de la Ràpita

El magatzem tenia dues finestres trencades i havien sostret tres bombes d'aigua, cablejat i altres accessoris valorats en uns 17.000 euros

Els Mossos posaran el focus al carnaval de Sitges.

Els Mossos i els Bombers augmenten controls i efectius per CarnestoltesMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Amposta van detenir el passat 9 d'agost un home de 29 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. El passat 22 de juliol els Mossos d'Esquadra van rebre una denuncia en la que una empresa de servei d'aigües informava que en un pou d'aigua, ubicat a la localitat de La Ràpita (Montsià), havien patit el robatori de diversa maquinària.

El magatzem on està ubicat el pou presentava dues finestres trencades i de l'interior havien sostret tres bombes d'aigua, cablejat i altres accessoris valorats en uns 17.000 euros. Arran d'aquesta denúncia agents de la Unitat d'Investigació d'Amposta van iniciar una sèrie d'indagacions que van permetre determinar la presumpta autoria del robatori.

Els agents van detenir ahir el presumpte lladre, el qual ja tenia antecedents per delictes contra el patrimoni. El detingut ha passat avui a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta i s'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

tracking