Diari Més

Successos

Moren dos homes ofegats a les platges de Vandellòs i l'Ametlla de Mar

Setze persones han mort a les platges catalanes aquest estiu

Imatge de la platja de l'Estany Podrit a l'Ametlla de Mar.

Mor ofegat un home de 70 anys en una cala de la platja de l'Estany Podrit a l'Ametlla de MarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han mort ofegades en les darreres hores al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre.El primer cas és el d'un home de 70 anys de nacionalitat francesa que s'ha ofegat en una petita cala al costat de la platja de l'Estany Podrit a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre).

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l'avís prop de les cinc de la tarda, quan un testimoni ha informat que han tret fora de l'aigua un home que estava surant a l'aigua. S'han mobilitzat dues unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat i han realitzat les maniobres de reanimació cardiopulmonar a l'home.

El segon cas, és el d'un home de 79 anys de nacionalitat espanyola i l'ofegament s'ha produït a la platja de l'Arenal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp). L'avís al telèfon d'emergències 112 s'ha rebut a les 18:52 hores. El socorrista de la platja, avisat per un banyista, hauria tret l'home de l'aigua cap a la sorra i hauria iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l'arribada del SEM. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hi ha desplaçat dues unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat, que han continuat amb les maniobres de reanimació cardiopulmonar a l'home, sense èxit. Fins al lloc s'ha desplaçat la Guàrdia Civil, que es fa càrrec de les diligències.

La de l'Arenal és una platja vigilada i en el moment del succés hi onejava la bandera verda, com a indicació de les bones condicions per al bany.Protecció Civil de la Generalitatrecorda la importància d'extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

tracking