Diari Més

La Clínica Terres de l'Ebre incorpora nous aparells de radiologia d'última generació

L'Ajuntament de Tortosa inverteix més d'1,2 MEUR que permeten també actualitzar l'àrea d'oftalmologia

Nou mamògraf de la Clínica Terres de l'Ebre de Tortosa.

La Clínica Terres de l'Ebre incorpora nous aparells de radiologia d'última generacióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tortosa ha invertit 1.215.914,46 euros en aparells d'última generació a la Clínica Terres de l'Ebre. S'han fet millores estructurals de l'àrea de radiologia i s'ha adquirit un nou mamògraf digital amb tomosíntesi, s'ha renovat la sala digital i radiològica amb suspensió de sostre, i s'ha instal·lat un arc quirúrgic en C per a quiròfans. Aquests aparells han costat 580.628,96 euros (subvencionats pel Servei Català de la Salut amb 162.000 euros). A l'àrea quirúrgica s'ha adquirit un nou ecògraf portàtil, desfibril·ladors portàtils, monitors o carros d'anestèsia, entre d'altres (348.787,75 euros) i s'han renovat els aparells de l'àrea d'oftalmologia (278.300 euros) per «potenciar el tractament de cataractes».

La millora també ha inclòs l'adequació de diferents habitacions, la renovació dels aparells de control de la tercera planta o la remodelació de l'office. La despesa d'aquestes actuacions ha estat de 8.197,75 euros.

L'Ajuntament de Tortosa va adquirir la titularitat de la Clínica Terres de l'Ebre el 2013 i com ha remarcat l'alcaldessa i presidenta de Tortosa Salut, Meritxell Roigé, «la voluntat és continuar donant el millor servei i de la qualitat més elevada a totes les persones usuàries del centre».

Aviat també es condicionaran altres espais, s'ampliarà l'àrea d'extraccions, es milloraran habitacions de la segona planta, i s'habilitaran noves zones per a ampliar els espais de consultes externes, un dels serveis més utilitzats.

tracking