Diari Més

Optimisme en els allotjaments rurals ebrencs: «Tindrem al voltant d'un 80% d'ocupació a l'agost»

Tenen l'esperança d'assolir nivells d'ocupació similars als registrats fa dos anys, abans de l'esclat de la pandèmia de la covid-19

Imatge d'arxiu de l'allotjament del portaveu d'Aturebre, Juanjo Bel, a Masdenverge.

Optimisme en els allotjaments rurals ebrencs: «Tindrem al voltant d'un 80% d'ocupació a l'agost»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els propietaris dels allotjaments rurals de les Terres de l'Ebre tenen l'esperança d'assolir aquest mes d'agost nivells d'ocupació similars als registrats fa dos anys, abans de l'esclat de la pandèmia de la covid-19. «Si no hi ha cancel·lacions, tindrem al voltant d'un 80% d'ocupació aquest mes d'agost», subratlla el portaveu d'Aturebre, Juanjo Bel. Recorda que, anteriorment, s'havia arribat en algun cas al 90%, però mai s'ha aconseguit arribar a emplenar la totalitat.

Durant aquest mes de juliol passat, les xifres han estat també relativament bones. Han assolit entre un 80 i un 90% de places ocupades, però principalment només els caps de setmana, fet que fa baixar força el percentatge global del mes. En canvi, a l'agost, admet Bel, el nivell serà força més estable durant tot el mes: bona part de les reserves corresponen a famílies i grups d'amics per estades més llargues, coincidint amb el període de vacances més generalitzat. Bona part d'aquestes reserves s'han fet amb antelació mínima d'un mes.

tracking