Diari Més

Successos

Moren dos motoristes en un xoc frontal a la TV-3451 a Deltebre

Les víctimes són un home de 49 anys i veí del municipi i un jove de 21 anys d'Amposta

Pla detall de les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

SEM, ambulancia, emergències, successosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Trànsit ha informat que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a la TV-3451 a Deltebre (Baix Ebre), al punt quilomètric 1,1. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 22.06 h.

Per causes que encara s'estan investigant, una motocicleta i un ciclomotor van xocar frontalment. Els dos conductors van resultar morts, mentre que la ocupant de la motocicleta va resultar ferida lleu. Es tracta d'E.A.P., de 49 anys i veí de Deltebre, conductor del ciclomotor; i de C.P.B., de 21 anys i veí d'Amposta, conductor de la motocicleta. La ocupant d'aquest darrer vehicle va resultar ferida lleu i va ser traslladada a l'hospital Verge de la Cinta.

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres ambulàncies medicalitzades i suport psicològic Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), i una dotació de Bombers de la Generalitat.

Amb aquesta víctima, són 97 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

tracking