Diari Més

Successos

Troben el cos d'un home al riu Ebre, a uns dos quilòmetres de Miravet

Podria ser el jove que va desaparéixer el dilluns la tarda quan es banyava amb uns amics prop de Benissanet

Una embarcació dels bombers buscant el cos del jove desaparegut al riu Ebre, a Benissanet.

Reprenen la recerca del jove arrossegat pel riu Ebre a BenissanetACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers han comunicat que han localitzat el cos d'un home al riu Ebre, al marge dret del riu, a uns 1.000 m aigües avall de Miravet. El cos està pendent d'identificar, però tot apunta que es tractaria del jove d'uns 20 anys que va desaparéixer el dillunsla tarda quan es banyava amb uns amics prop de Benissanet.

El cos l'ha localitzat una barca que col·laborava en el dispositiu de recerca amb un bomber a bord. Concretament a 2,4 km aigües avall passat Miravet, a uns 8,5 km des de la zona de l'embarcador de Benissanet.

Efectius dels Bombers i els Mossos d'Esquadra havien reprès durant aquest matí de dimecres la recerca del jove. Al dispositiu hi participen efectius de la unitat subaquàtica dels GRAE (Grup d'Actuacions Especials) i tres embarcacions. Efectius de la Unitat Aquàtica dels Mossos d'Esquadra també s'hi han desplaçat fins al lloc.

El cos d'emergències va centrar dimarts la recerca de forma més intensa en l'últim punt on va ser vist el noi, d'uns vint anys d'edat, a prop de l'embarcador de Benissanet. Es tracta d'una zona molt complicada amb moltes corrents d'aigua. Es va buscar de manera intensiva per una escullera, al marge dret del riu i, des d'aquí, un tros ampli que inclou un primer tram fins una corba força pronunciada del riu.

La recerca també va anar avançant riu avall, amb les embarcacions, buscant per la superfície del riu, i fent immersions i revisant punts probables: zones que, per les seves característiques, hi ha la probabilitat que el cos s'hi hagi pogut quedar encallat. També es va recórrer i revisar a peu, des de fora i des de l'interior del riu, els marges més propers a zones de vegetació. L'helicòpter va sobrevolar la zona seguint el curs del riu.

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats dilluns a les 19.06 hores, que un jove d'uns 20 anys, que es trobava en companyia d'un grup d'amics, no havia sortit de l'aigua. Estaven en una illeta entre Ginestar i Miravet. Ràpidament es va activar un dispositiu de recerca.

tracking