Diari Més

Policial

Intervenen gairebé mitja tona de garrofes robada a una finca de Vandellòs

Van ser trobades en un control de la Guàrdia Civil, a l'àrea de servei de Baix Ebre de l'AP-7

Les garrofes anaven a ser venudes

Intervenen gairebé mitja tona de garrofes robada a una finca de VandellòsGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setmana passada, la Guàrdia Civil de Tortosa va intervenir 14 sacs que contenien 445 kg de garrofa, a l'interior d'una furgoneta durant un control a l'autopista AP-7, a l'àrea de servei de Baix Ebre.

Davant la sospita que la procedència fos il·lícita, els agents van sol·licitar del conductor del vehicle documentació que acredités l'origen de la mercaderia. Tant conductor com el seu acompanyant van mostrar una actitud nerviosa, que va fer que els agents iniciessin una sèrie de gestions de recerca sobre el producte intervingut.

D'aquesta manera, van poder verificar la procedència de la càrrega, que sembla que havia estat recollida en un terreny de Vandellòs. Després de posar-se en contacte amb el propietari de la finca, aquest va informar els agents, que en cap moment havia autoritzat les persones identificades la recollida de les garrofes.

Els agents van instruir diligències per delicte de furt de productes del camp, ja que tots dos no tenien el permís necessari per a la recollida de la garrofa. Les diligències van ser lliurades al Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia dels de Tortosa

Pel que sembla, tot el producte intervingut tenia com a destinació la localitat de Tortosa, on havia de ser venut a un particular, que desconeixia l'origen del material.

Aquests furts tenen l'origen en finques particulars de mida petita o mitjana, i afecten de manera important l'economia dels petits i mitjans agricultors, que es veuen afectats pel robatori dels productes del camp que produeixen.

tracking