Diari Més

Societat

Falset inaugura oficialment la reforma integral de la piscina municipal

La renovació de les instal·lacions, més modernes, sostenibles i eficients, ha comptat amb un pressupost de 385 mil euros

La renovada piscina municipal de Falset.

Falset inaugura oficialment la reforma integral de la piscina municipalAjuntament de Falset

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Falset ha inaugurat oficialment aquest diumenge al vesprela reforma de la piscina municipal amb música, un brindis i un bany nocturn. La inauguració ha comptat,entre altres, amb la presència de Marta Blanch, diputada de la Diputació de Tarragona;CarlosBrull, alcalde de Falset; i Pere Campàs, regidor del consistori l'any 1969, anyen quèes va construir aquest equipament.

Les instal·lacions de la piscina, en funcionament des del passat mes de juny, han estat totalment renovades. Entre les millores destaquen la reducció de la fondària de la piscina gran, el condicionament de la piscina petita i l'arranjament de tota l'àrea que les rodeja, àrea destinada a solàrium. A tot això cal sumar-hi, com apunta el regidor Josep Rull, «la renovació completa de la maquinària i el sistema de filtratge».

En aquest sentit, l'alcalde Carlos Brull subratlla que «ja podem gaudir d'unes instal·lacions modernes i sostenibles en un equipament que, construït fa més decinquantaanys, havia quedat obsolet i en el qual urgia una reforma de gran abast com la que s'ha dut a terme».

La renovació de la piscina municipal ha estat un dels projectes per als quals l'Ajuntament de Falset va sol·licitar subvenció al Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona. En concret, la Diputació ha subvencionat la meitat dels 385 mil euros del projecte.

Augment d'usuaris a la nova piscina

L'estrena de les noves instal·lacions de la piscina municipal de Falset ha anat acompanyada d'un increment del nombre d'usuaris respecte a l'any 2021. En el cas dels abonaments de temporada (amb dades del 12 juliol), l'augment és superior al 30%, el que representa un centenar de carnets més que ara fa un any.

També ha anat a l'alça el nombre d'usuaris que ha optat per packs que combinen l'abonament de temporada amb activitats lúdiques i esportives a la piscina. En aquest cas, ja s'han superat els 100 packs venuts, un augment del 40% respecte a 2021.

tracking