Diari Més

Successos

Mor ofegat un nen de tres anys a la piscina municipal de Móra d'Ebre

El consistori decreta dos dies de dol i tanca provisionalment les instal·lacions

Piscina municipal d'estiu de Móra d'Ebre.

Mor ofegat un nen de tres anys a la piscina municipal de Móra d'EbreAjuntament de Móra d'Ebre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un infant de tres anys va morir ofegat ahir divendres a la tarda a la piscina municipal d'estiu de Móra d'Ebre. L'avís del succés es va rebre pels voltants de les 18.00 hores i els guàrdies municipals s'hi van desplaçar ràpidament, procedint a desallotjar el recinte i assistir el socorrista en les tasques de reanimació de la víctima mentre s'esperava l'arribada del SEM (amb dues ambulàncies i l'helicòpter al lloc dels fets). Malgrat les maniobres de reanimació, no es va poder fer res per salvar la vida del nen.

L'infant es trobava de pas amb la seva família per la capital de la Ribera d'Ebre i es desconeixen encara les causes que han provocat el desgraciat accident. La piscina municipal d'estiu de Móra d'Ebre, inaugurada l'any 2016, disposa de tres vasos amb una profunditat que va dels 0 metres fins a 1,65 metres. L'ofegament del nen s'ha produït al vas polivalent que és el de major profunditat.

«Tant en aquest equipament com a la resta de les instal·lacions esportives municipals es compleixen escrupolosament les mesures de seguretat», ha afirmat el consistori, que s'ha posat a disposició de Mossos d'Esquadra i autoritats judicials «per esclarir les circumstàncies d'aquest tràgic succés».L'Ajuntament de Móra d'Ebre ha decretat dos dies de dol oficial i ha anunciat que tanca provisionalment les instal·lacions durant el cap de setmana.

tracking