Diari Més

municipal

Godall ofereix solars a bon preu per créixer de població

El municipi ebrenc ofereix també assessorament als compradors interessats

Imatge d'arxiu de l'església de Godall.

Godall ofereix solars a bon preu per créixer de poblacióGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Godall, al Montsià, ha decidit actuar contra el despoblament i ha anunciat que disposa de diversos solars edificables dins del nucli urbà que vol destinar a facilitar la construcció d'habitatges per consolidar la població actual i afavorir, també, l'arribada de nous habitants.

L'alcalde, Alexis Albiol, explicava que la iniciativa vol atraure nous habitants, «com a equip de govern, una de les nostres prioritats és generar oportunitats de present i futur als nostres veïns i veïnes i contribuir a revertir el despoblament».

Des del consistori s'han posat a la venda solars de propietat municipal a preus bonificats a totes les persones interessades, siguin o no veïns i veïnes del municipi. Des de l'Ajuntament també s'ofereix un servei d'assessorament i acompanyament a tothom qui vulgui edificar als solars per ubicar-hi la seua residència habitual, amb qüestions com les llicències i permisos, la recerca de finançament, etc.

L'Ajuntament de Godall fa una crida a les persones interessades a facilitar les dades de contacte, de forma presencial o telefònicament, per convocar una reunió informativa. «Impulsant el desenvolupament de polítiques d'habitatge al nucli urbà també treballem per la igualtat d'oportunitats i fixar i atreure població», conclou l'alcalde.

tracking