Diari Més

Successos

Detinguts a Tortosa per transportar més de 200 grams de cocaïna en roca

Un agent de policia fora de servei va alertar de l'actitud estranya dels ocupants del vehicle abans d'arribar a un control policial

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, accident, control, desviamentsMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Tortosa van detenir el passat 7 de maig dos homes de 24 i 65 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues.

Els fets van ocórrer pels volts de les 18.30 h del mateix dia 7 quan els Mossos d'Esquadra es trobaven efectuant un control de pas a la carretera C-42 en una de les rotondes d'accés a la ciutat de Tortosa.

Un agent de la Policia Local d'Amposta, que es trobava fora de servei i passava per l'esmentat control, va informar els mossos que un vehicle havia disminuït la seva velocitat de manera considerable en veure el control i els seus dos ocupants semblava que busquessin una sortida immediata de la via per evitar el dispositiu policial.

Donada la impossibilitat de sortir de la via en aquell punt, el vehicle va ser aturat mentre passava pel control. Els policies van escorcollar el vehicle i els dos homes que hi viatjaven, els quals també van ser identificats.

Com a resultat de l'escorcoll del vehicle els agents van localitzar un paquet que contenia 212 grams de cocaïna en roca. Arran d'aquests fets els dos homes van quedar detinguts per un delicte de tràfic de drogues.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa, ahir, 9 de maig, i l'autoritat judicial va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking