Diari Més

Formació

Quatre alumnes de Batea participen al Campus EduCaixa Challenge 2022

El repte consisteix en desenvolupar projectes innovadors i sostenibles que impactin de forma positiva a la societat

Imatge dels finalistes al CosmoCaixa.

Quatre alumnes de Batea participen al Campus EduCaixa Challenge 2022Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre alumnes de l'Institut Escola Mare de Déu del Portal de Batea participa al Campus EduCaixa Challenge 2022. Elsparticipants tenen el repte de desenvolupar projectes innovadors i responsables amb el propòsit d'aportar solucions amb impacte positiu per a la societat. En total hi participen 358 estudiants i 84 docents de 76 centres escolars d'Espanya i Portugal.

Durant el campus, que se celebra a Barcelona del 4 fins al 7 de maig, els equips podran desenvolupar els seus projectes amb l'ajuda d'una vintena d'educoaches, que s'encarregaran de l'acompanyament i el suport educatiu.

En l'últim dia de campus, cada equip presentarà el seu projecte davant el jurat, que donarà a conèixer els 20 equips guanyadors, i els seus prop de 100 integrants, el dia 24 de maig. El nom dels premiats es comunicarà en una gala virtual: els Awards de l'EduCaixa Challenge.

El premi serà un viatge formatiu a Silicon Valley aquest estiu, durant el qual es realitzaran visites a les universitats d'Standford i Berkeley, i a empreses referents de l'àmbit tecnològic.

tracking