Diari Més

Successos

Incauten a l'Ebre productes falsificats valorats en 40.000 euros

La Guàrdia Civil investiga cinc persones com autores d'un delicte contra la propietat industrial

Imatge del material itervingut.

Incauten a l'Ebre productes falsificats valorats en 40.000 eurosGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha realitzat des de l'inici d'any una sèrie d'inspeccions fiscals a diversos establiments comercials del Baix Ebre i de la Ribera d'Ebre per comprovar que no es venguin articles falsificats. Després de diverses inspeccions s'han incautat 507 articles falsificats i s'investiga a cinc personescom autores d'un delicte contra la propietat industrial.

Durant les inspeccions, els agents van comprovar que les botigues tenien a la venda una àmplia gamma d'articles d'una marca de prestigi reconegut, tractant-se de falsificacions dels productes originals, concretament auriculars, rellotges, fundes de terminals mòbils i carregadors d'aquests dispositius.

En total es van confiscar 507 articles falsificats, valorats al mercat en 40.013 euros. Així mateix, s'ha procedit a la investigació de cinc persones com autores d'un delicte contra la propietat industrial per la venda dels articles esmentats.

La diligències s'han presentat a diferents Jutjats, als quals els ha correspost per trobar-se en funcions de Guàrdia, entre els quals hi ha el jutjat d'Instrucció 2 d'Amposta i l'1, 3, 4 i 5 dels de Tortosa.

tracking