Diari Més

Successos

Mor un home de 75 anys i veí d'Amposta en un xoc frontal a la TV-3454 a Deltebre

L'altre conductor va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Pla detall de les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

SEM, ambulancia, emergències, successosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Trànsit ha informat que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a la carretera TV-3454, al punt quilomètric 4,9 a l'altura de Deltebre (Baix Ebre). Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 21.23 h.

Per causes que encara s'estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre dos turismes. Com a conseqüència de l'accident, un dels conductors va morir. Es tracta d'un home, M.L.B., de 75 anys i veí d'Amposta. L'altre conductor va resultar ferit greu i els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el van traslladar a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A més, també hi va haver dues persones més ferides menys greus i les van traslladar al mateix centre hospitalari.

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d'excarceració, i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Amb aquesta víctima, són 57 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals).

tracking