Diari Més

Societat

La Terra Alta posa a prova un servei de lleure i acollida per a infants de famílies vulnerables

El Consell Comarcal oferirà un espai a cada poble de la comarca perquè els pares disposin de temps lliure

Imatge del cartell del servei de lleure i acollida per a infants de famílies vulnerables, Espai Temps.

La Terra Alta posa a prova un servei de lleure i acollida per a infants de famílies vulnerablesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Comarcal de la Terra Alta posa a prova el servei Espai Temps, un servei de cura puntual per a infants de 3 a 12 anys. La prova pilot es farà entre l'11 de maig i el 21 de juny. El projecte oferirà un espai a cada un dels dotze municipis de la comarca en el qual els infants faran activitats de lleure i d'oci de caràcter no formatiu, perquè els pares disposin de temps lliure.

Les activitats seran gratuïtes i estan especialment dissenyades per un equip de professionals s'oferiran en horari de tarda, de dilluns a divendres. El servei està pensant especialment per a les dones amb infants a càrrec i que es troben en una situació de risc d'exclusió social i falta de recursos econòmics o de suport per la criança dels infants.

Un cop avaluada la prova pilot i si el departament d'Igualtat i Feminismes ho autoritza, el servei Espai Temps es reprendrà el curs vinent. «Per afavorir el seu funcionament», caldrà un mínim de vuit persones inscrites o quatre alumnes en els municipis on l'escola no arriba als deu infants. Una falta d'assistència injustificada durant la prova pilot, no permetrà que els infants s'inscriguin al servei el curs que ve.

tracking