Diari Més

Successos

Detingut per robar a l'interior d'un cotxe d'uns turistes a Gandesa

El lladre va trencar els vidres i es va endur una tauleta i un llibre electrònic

Imatge d'arxiu dels

Mossos d'Esquadra, detenció, detingutMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per robar a l'interior d'un vehicle a Gandesa. El passat 28 d'abril van rebre l'avís que s'havia produït un robatori amb força a l'interior d'un cotxe estacionat al carrer Mestre Joan Garde de Gandesa. El vehicle tenia una finestra trencada i de l'interior s'havien sostret una tauleta i un llibre electrònic, propietat d'una parella d'edat avançada que estaven de visita al municipi. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van poder obtenir la descripció del lladre, que havia fugit a peu després de cometre el robatori. Els Mossos van localitzar l'home, que anava dins un cotxe conduït per un altre individu, pels afores de la ciutat, i en escorcollar el vehicle, van trobar els objectes robats.

Durant l'escorcoll, els agents van trobar la tauleta i el llibre electrònic sostrets, juntament amb una ferramenta de les que s'utilitza per trencar vidres i tallar cinturons de seguretat en casos d'emergència.

Els aparells van ser retornats als seus propietaris i el presumpte autor va quedar detingut i posat a disposició del jutjat de guàrdia de Gandesa, que en va decretar, l'endemà, la llibertat amb càrrecs.

tracking