Diari Més

Successos

Rescaten ferit a un escalador que va caure al buit uns 30 metres a Rasquera

L'escalador va quedar ferit i penjat d'unes cordes de seguretat, enganxat a una paret, on no podia sortir donat el seu estat

Imatge d'arxiu de l'helicòpter dels Bombers de la Generalitat.

Bombers de la Generalitat, helicòpter, GRAEBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han rescatat un escalador ferit per politraumatismes que va caure al buit entre vint i trenta metres al municipi tarragoní de Rasquera.

Fonts dels Bombers han informat a EFE que el succés va tenir lloc ahir a la tarda, quan van ser alertats que un escalador s'havia precipitat a la zona de la Font de Múrria.

Aquestes fonts han explicat que l'escalador va quedar ferit i penjat d'unes cordes de seguretat, enganxat a una paret, on no podia sortir donat el seu estat.

S'hi van desplaçar una dotació terrestre de Bombers i un helicòpter amb efectius de grup de muntanya, acompanyats d'un sanitari, que van traslladar a l'escalador fins a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Tarragona).

El cos de Bombers de la Generalitat va fer ahir dissabte un total de set rescats al medi natural, i per això ha demanat als ciutadans que siguin prudents i segueixin tots els consells de seguretat quan projectin activitats en l'àmbit rural.

tracking